SchaartConnectSchaartConnect

Schaart Communications levert naast VoIP diensten ook verbindingen met het internet. Of dat nu via xDSL of glasvezel is. Continuïteit is een absolute voorwaarde. Telefonie is een dienst die u als ondernemer net zo vanzelfsprekend vindt als gas, water en licht. Voor Schaart Communications is de kwaliteit van de verbinding die daarvoor nodig is, even vanzelfsprekend. Het is de basis om diensten van hoge kwaliteit te leveren die 24 uur per dag, 7 dagen per beschikbaar moeten zijn.


Waarom kiest u voor SchaartConnect?

Schaart Communications voelt zich verantwoordelijk voor de kwaliteit en de beschikbaarheid van al haar diensten. We willen daarom iedere dienst op alle niveaus kunnen beheren. Dat biedt u de garantie dat u er maximaal van profiteert.


Welke verbinding heeft u nodig?

Schaart Communications levert internetverbindingen op basis van xDSL en glasvezel (fiber). Voor een xDSL verbinding wordt gebruik gemaakt van uw standaard telefoonlijn. Glasvezel is een nieuwe technologie die een internetverbinding mogelijk maakt met veel hogere snelheden. Afhankelijk van waar u uw internetverbinding voor gaat gebruiken, kiest u voor xDSL of glasvezel. Voor het regelmatig verzenden en/of ontvangen van grote bestanden of het koppelen van vestigingen heeft glasvezel de voorkeur. Glasvezel is echter nog niet overal in Nederand beschikbaar.


Welke snelheid moet u kiezen?

Naast het internetverkeer zal misschien ook uw Schaart Communications VoIP dienst gebruik gaan maken van deze verbinding. Door een slimme techniek kunnen telefoonverkeer (spraak) en internetverkeer (data), over dezelfde verbinding lopen. Ook het aantal gelijktijdige telefoongesprekken dat moet kunnen worden gevoerd, is bepalend voor de snelheid van de verbinding die u kiest.


Wat kost het?

Wat een SchaartConnect verbinding kost is dus afhankelijk van een aantal belangrijke factoren.


Wat levert het op?

Een SchaartConnect verbinding levert maximale zekerheid op voor wat betreft continuïteit van de diensten over deze verbinding. Door voor SchaartConnect te kiezen beschikt u bovendien over één aanspreekpunt voor al onze diensten. Dus snelle en professionele support. U ontvangt van ons slechts één factuur voor alle diensten. Hier staan dus ook de kosten voor uw internetverbinding op. Wel zo makkelijk!


Hoe krijg ik het?

Neem even contact met ons op. 


Panasonic - Kenwood