KX-NS1000 V3Panasonic KX-NS1000

IP-COMMUNICATIESERVER

ONTDEK HET SCALA AAN VOORDELEN IN ÉÉN COMMUNICATIEOPLOSSING


  • IP- en SIP-netwerkcommunicatieserver
  • Geïntegreerde Unified Messaging met maximaal 24 kanalen per eenheid
  • Systemen bouwen voor tot maximaal 8000 gebruikers
  • Betrouwbare back-up systemen voor herstel na systeemuitval
  • Call & Contact centeroplossing met spraakbegeleiding voor bellers

De KX-NS1000 is gebaseerd op de IP- en SIP-protocollen, is uitermate flexibel en kan worden geïntegreerd in uw huidige infrastructuur. Dankzij de modulaire architectuur kan het systeem worden afgestemd op uw behoeften – of het nu gaat om een klein tweepersoonskantoor of een grote onderneming met verschillende vestigingen.

Het systeem ondersteunt ook een combinatie van TDM- en IP-technologie, alsmede systemen die volledig zijn gebaseerd op de IP-technologie. Bovendien kunnen smartphones en tabletcomputers naadloos worden geïntegreerd, waardoor u kunt profiteren van de voordelen van het werken op eigen apparatuur.

Daarnaast kunnen gebruikers van andere Panasonic telefooncentrales op eenvoudige wijze migreren naar een IP-systeem, door verbinding te maken met een KX-NS1000-server. Eerdere systemen kunnen ook worden uitgebreid met een gedeeltelijke migratie, afhankelijk van het beschikbare budget. U kunt uw systeem probleemloos integreren met de KX-NS1000, op basis van uw specifieke behoeften of budget, omdat de KX-NS1000 geschikt is voor alle soorten bedrijven en sectoren, zoals verkoop, klantenservice, horeca, gezondheidszorg en telewerkers.

De KX-NS1000 biedt een innovatieve Unified Collaboration & Communication-omgeving, inclusief desktophulpmiddelen, voicemail en een interactief Voice Response (IVR). Volledig transparante netwerkvoorzieningen, eersteklas spraakkwaliteit in HD-audio en snelle capaciteitsuitbreidingen, maken de KX-NS1000 de meest complete Panasonic-oplossing tot nu toe.

Als kerncomponent van een krachtige VoIP-oplossing vormt de KX-NS1000 een veilige investering, die optimale betrouwbaarheid en flexibiliteit biedt.

 

 

 Panasonic KX-NS1000 brochure


Diensten


 

Panasonic - Kenwood