KX-DT521Panasonic KX-DT521

Standaard merkgebonden digitale telefoon


Standaard merkgebonden digitale telefoon, met 1-regelige display met achtergrondverlichting, 8 programmeerbare toetsen en full-duplex speakertelefoon.

  • 1-regelig grafisch lcd-scherm met achtergrondverlichting
  • 8 vrij programmeerbare functietoetsen
  • Speakertelefoon, handset en headset met full-duplex
  • Verkrijgbaar in zwart en wit

Hoge prestaties - aantrekkelijk design: Panasonic heeft een groot aanbod digitale terminals met een ergonomisch design voor alle gebruiksdoeleinden.

Met de KX-DT500-serie merkgebonden digitale telefoons beleeft u een volledig nieuwe audiodimensie, dankzij uitstekende spraakkwaliteit op alle telefoons in combinatie met eenvoudige toegang tot krachtige ondersteunende functies en toepassingen. Het mooie, ultramoderne design, leverbaar in zwart en wit, past goed bij elk kantoorinterieur.

De merkgebonden digitale telefoon KX-DT521 zit boordevol functies maar is toch zeer eenvoudig te gebruiken. De KX-DT221 is intuïtief, gebruiksvriendelijk en volgt een universele designfilosofie, waardoor deze zeer aantrekkelijk is en comfortabel in het gebruik voor gebruikers van systeemtelefoons.

Lcd-scherm
1-regelig grafisch lcd-scherm met achtergrondverlichting, met intuïtieve gebruikersinterface biedt snelle toegang tot telefoonboeken en functies.

 Panasonic KX-DT500 series brochure


Diensten


 

Panasonic - Kenwood