SchaartVoIPSchaartVoIP

SchaartVoIP betekent bellen met meer functionaliteit, meer flexibiliteit en een flinke kostenbesparing. U kunt het eenvoudig inzetten zonder grote verandering aan te brengen in uw huidige situatie. U blijft bijvoorbeeld gewoon uw huidige telefooncentrale en toestellen gebruiken. Wat verandert is de verbinding die u gebruikt om te bellen en gebeld te worden. Op dit moment is dat een standaard telefoonlijn of ISDN. Met VoIP gaat u gebruik maken van een internetverbinding. Over deze verbinding gaat u bellen en heeft u toegang tot het internet. Door een slimme techniek lopen deze diensten probleemloos over dezelfde verbinding.


Minder vaste kosten

SchaartVoIP levert u een flinke kostenbesparing op. Zeker als u nu gebruik maakt van meerdere standaard telefoonlijnen. Een eenvoudig rekensommetje maakt al snel duidelijk dat het totaalbedrag per maand van deze lijnen fors is. Met SchaartVoIP heeft u nog maar één verbinding met het internet nodig.


Minder belkosten

U gaat waarschijnlijk minder betalen per minuut en per gesprek dan in uw huidige situatie. SchaartVoIP hanteert namelijk een concurrerend beltarief voor het bellen naar vaste nummers binnen Nederland, buiten Nederland en naar mobiel. Als uw organisatie over meerdere vestigingen beschikt, belt u onderling zelfs helemaal gratis. Natuurlijk gaat dit voordeel ook op als uw mensen ‘thuiswerken’.


Eenvoud telt

Via de Nederlandstalige portal heeft u eenvoudig en direct toegang tot al uw informatie, waaronder uw facturen. Het portaal is via een standaard webbrowser te bereiken. Er wordt dus geen software geïnstalleerd.


Flexibel en schaalbaar

SchaartVoIP is flexibel en schaalbaar. Een goede telefonie oplossing moet zonder complexe ingrepen meegroeien met uw organisatie. Met SchaartVoIP zijn we daar goed in geslaagd. Er is geen limiet op het aantal gelijktijdige gesprekken per telefoonnummer.


Goed inzicht

Met SchaartVoIP heeft u meer inzicht in de kosten en besparingen dan ooit. Geen tien enveloppen met verschillende facturen, maar één helder overzicht.


Wat kost het?

De kosten van SchaartVoIP zijn afhankelijk van de mogelijkheden van uw huidige telefooncentrale en het aantal mensen binnen uw organisatie dat van SchaartVoIP gebruik gaat maken. Wij kunnen het snel voor u uitrekenen zodat u precies weet waar u aan toe bent.


Wat levert het op?

Eén ding is zeker: SchaartVoIP levert u binnen een maand al een flink voordeel op en dat voordeel loopt iedere maand verder op.


Hoe krijg ik het?

Neem even contact met ons op.


 


Panasonic - Kenwood