SchaartVoIPSchaartVoIP

SchaartVoIP betekent bellen met meer functionaliteit, meer flexibiliteit en een flinke kostenbesparing. U kunt het eenvoudig inzetten zonder grote verandering aan te brengen in uw huidige situatie. U blijft bijvoorbeeld gewoon uw huidige telefooncentrale en toestellen gebruiken. Wat verandert is de verbinding die u gebruikt om te bellen en gebeld te worden. Op dit moment is dat een standaard telefoonlijn of ISDN. Met VoIP gaat u gebruik maken van een internetverbinding. Over deze verbinding gaat u bellen en heeft u toegang tot het internet. Door een slimme techniek lopen deze diensten probleemloos over dezelfde verbinding.

SchaartMobileSchaartMobile

Met SchaartMobile kunnen mobiele en vaste telefonie worden geïntegreerd. In combinatie met SchaartDesk of uw eigen telefooncentrale icm SchaartVoIP, beschikt u met SchaartMobile over een krachtige totaaloplossing waarbij mobiele telefonie dezelfde gebruiks- en beheerfuncties krijgt als vaste telefonie. U beheert alles eenvoudig vanuit uw eigen telefooncentrale of uw SchaartDesk omgeving.

SchaartConnectSchaartConnect

Schaart Communications levert naast VoIP diensten ook verbindingen met het internet. Of dat nu via xDSL of glasvezel is. Continuïteit is een absolute voorwaarde. Telefonie is een dienst die u als ondernemer net zo vanzelfsprekend vindt als gas, water en licht. Voor Schaart Communications is de kwaliteit van de verbinding die daarvoor nodig is, even vanzelfsprekend. Het is de basis om diensten van hoge kwaliteit te leveren die 24 uur per dag, 7 dagen per beschikbaar moeten zijn.

Panasonic - Kenwood